Sara Damen:

 

Als kleuter zijnde ben ik ooit begonnen met volksdansen en sindsdien ben ik er eigenlijk nooit meer mee gestopt. Dansen is voor mij echt een passie in mijn leven. Ik prijs me dan ook gelukkig met het feit dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en dat ik mijn enthousiasme en vaardigheid op anderen mag overbrengen.

In 2004 ben ik de kaderopleiding voor docent internationale dans/werelddans gaan doen en sinds die tijd ben ik werkzaam als dansdocent. Inmiddels heb ik leerlingen van 2 tot 75 jaar, van beginners tot gevorderden.

 Ik heb altijd van kinderen gehouden en ik vind het dan ook een heerlijke groep om les aan te geven. Van peuters tot tieners, ik vind het heerlijk om te zien hoe ze zich ontwikkelen; als persoon en als danser.

 Op het moment heb ik jaarcursussen voor peuters, kleuters, kinderen en tieners en daarnaast geef ik ook regelmatig les op scholen voor korte of lange projecten. Omdat zowel ik als de kinderen het over het algemeen erg leuk vinden om te laten zien wat ze hebben geleerd in de lessen zit er aan een blok lessen vaak een voorstelling vast. Mijn collectie kinderkostuums breidt zich dan ook snel uit.

Contact opnemen: saradamen@gmail.com of 06-36143340

Lessen:
Haarlem
Oudorp
Purmerend